Tagine-01-lemir-Sint-Pieters-Leeuw copie

Restaurant l’Emir

Restaurant marocain à Sint-Pieters-Leeuw

Heeft u zin om met familie of vrienden te dineren in een Marokkaans restaurant waar smakelijke traditionele gerechten worden geserveerd? Droomt u ervan om een reis te maken naar het hart van de Marokkaanse culinaire tradities, om te reizen in Marokko, zonder Brussel te hoeven verlaten? Wilt u een couscous, een tajine met Marokkaanse salades bestellen voor het diner met familie of vrienden? Uw Marokkaanse restaurant L’Emir in Sint-Pieters-Leeuw, in het hart van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest, neemt u mee op reis naar de andere kant van de Middellandse Zee.

Certificate Of Excellence

Authentieke keuken in een unieke oosterse sfeer

Sinds 1993 verwelkomt het restaurant L’Emir u in een aangename en vriendelijke sfeer in een decor dat de mooiste Marokkaanse paleizen waardig is. Onder een traditionele Berbertent, een unieke decoratie in België, kunt u een couscous, een Berber tajine of enkele grills delen. Om uw culinaire reis af te ronden kunt u genieten van een kom harira, een kip- of vispastilla, maar ook van heerlijke Marokkaanse salades die zacht gekruid zijn, zoals de beroemde chakchouka gemaakt met paprika’s, uien en tomaten. Al het vlees dat we in onze gerechten serveren is “Halal” gecertificeerd.

Om de unieke sfeer van ons restaurant compleet te maken, kunt u elke vrijdag- en zaterdagavond onze oosterse dansersvoorstelling ontdekken. Reserveer nu uw tafel!

Restaurant l’Emir

Onze specialiteiten

Als u van kleurrijk, pittig en smakelijk eten houdt, laat u dan verleiden door de Marokkaanse en Berberse specialiteiten van onze chef.

In het programma van je proeverij ontdek je lekkere couscous, tajines met duizend en één smaken, gegrild vlees, salades divers en gevarieerd om te delen met meerdere mensen of zelfs heerlijke pastillas met kip of vis.

Restaurant l’Emir

Nos horaires d’ouverture

Ons restaurant, L’Emir in Sint-Pieters-Leeuw, gelegen tegenover de parking van de Mediamarkt en naast Ikea, niet ver van Anderlecht, is elke dag open van 11.30 tot 15.00 uur van maandag tot donderdag en ook van 17.30 tot 23.00 uur op zaterdag van 17.30 tot 01.00 uur. Het restaurant is geopend op vrijdag en zondag van 17.30 tot 23.00 uur.
Onze online bestel- en bezorgingsdiensten zijn ook elke dag van de week geopend voor de lunch en het diner.

Restaurant l’Emir

Uw online bestelling

Bestel al uw favoriete Marokkaanse gerechten online en haal ze op in ons restaurant in Sint-Pieters-Leeuw.

Zodra uw bestelling is gevalideerd, wordt deze door ons team voorbereid. U kunt het ophalen in ons restaurant om al uw gasten te verwennen. Er is geen minimale bestelhoeveelheid voor online bestellingen bij de herroeping, dus maak er gebruik van.

Laat uw couscous, pastilla of uw favoriete Marokkaanse lekkernijen bij u thuis bezorgen in minder dan 60 minuten en binnen een straal van 15 kilometer rond Sint-Pieters-Leeuw. Levering voor alle bestellingen boven 35€.

Om een tafel te reserveren voor een diner met vrienden in ons Marokkaans restaurant in Sint-Pieters-Leeuw, om online een bestelling te plaatsen, om uw bestelling bij u thuis te laten bezorgen of om onze receptieruimte te reserveren voor een speciaal evenement, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

LEKKER LOKAAL: Marokkaanse keuken in het Negenmanneke: “Berbertent is het uithangbord van l’Emir”

lemir